Naar Home...
Naar Bevers...
Naar Estas...
Naar Scouts...
Naar R.S.A....
Naar Jopi's...
Naar Pivos...
Naar Stam...
Naar Leiding...

Iedere zaterdag van 10:00 - 11:30 uur.
Vragen over de bevers?
Mail naarGezellig broodjes roosteren boven het kampvuur

Vuur maken met de Bevers

07 Februari 2015 door Tom
Op de zaterdagochtend van 7 februari hebben de Bevers van Scouting St. Jozef een echt scouting programma gevolgd: vuur maken en broodjes roosteren!

Ook hebben de bevers een mooie hut gebouwd waar ze uit konden rusten na het verzamelen van takken voor het vuur.

Tevens waren er twee nieuwe Bevers, die beiden erg enthousiast waren over het programma, vuur maken is immers een typisch aspect van scouting en daarmee voor elk lid een prima programma. Na een duidelijke uitleg door de leiding weten de kleinste leden van scouting ook hoe er met vuur omgegaan moet worden. Het was een erg gezellige ochtend, de Bevers hebben ervan genoten!

Bevers geÔnstalleerd

21 Oktober 2013 door Marcel

Afgelopen zaterdag was het een spannende dag voor de bevers van Scouting st. Jozef. De kleinste kinderen van de werden geÔnstalleerd, dat houdt in dat je een echte bever wordt. De kinderen werden rondgeleid door het fictieve land 'Hotsjitonia', waarbij ze onderweg figuren tegenkwamen zoals Professor Plof en Keet Kleur. Door spelletjes te doen maakten de kinderen de puzzel compleet en mochten ze een ťchte bever worden.
Er is nog plek bij deze leuke groep kinderen, die elke zaterdagochtend draait. Alle kindjes tussen 5 en 7 jaar zijn welkom om te komen kijken, dus neem gerust contact met ons op.

Eerste opkomst Bevers

03 Maart 2013 door Marcel

Sinds afgelopen zaterdag 2 maart kun je bij de Jozef vanaf je vijfde terecht. Tijdens de eerste opkomst hebben de kids buiten plaatjes gezocht waarna ze er memory mee gespeeld hebben. Ook speelden ze krantenmep om elkaar beter te leren kennen. Na een leuke variant op tikkertje werd het programma afgesloten met een dansje op het beverlied.

Het nieuwe leidingteam heeft vindt het een leuke groep kinderen. Voor het komende jaar hebben ze al allerlei leuke en fantasierijke ideeŽn voor het programma zoals zelf broodjes bakken bij een kampvuurtje, een speurtocht op zoek naar de koektrommel en jezelf laten schminken als je lievelingsdier op dierendag.

Heeft u kinderen van vijf of zes die op zaterdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur zin hebben om binnen en buiten spelenderwijs hun mogelijkheden te ontdekken stuur dan een e-mail naar

Gezocht: BEVERS m/v

20 Januari 2013 door Marcel

De Jozef biedt vanaf 2 maart ook scouting aan voor kinderen van vijf en zes jaar. Deze leeftijdsgroep wordt bij Scouting "de Bevers" genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en ontdekken. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen bij ons veel buiten in 'De Bergen'. Iedere week wordt hun fantasie geprikkeld door de creatieve ideeŽn van het leidingteam. De Bevers is een leuke en gevarieerde hobby met ruimte voor ontwikkeling en ontspanning.

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting St. Jozef! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

Meer info via:
Inschrijven: http://www.st-jozefgroep.nl/lidworden/

Volg ons via Facebook!

Leiding worden?