Naar Home...
Naar Bevers...
Naar Estas...
Naar Scouts...
Naar R.S.A....
Naar Jopi's...
Naar Pivos...
Naar Stam...
Naar Leiding...

De R.S.A. komt iedere vrijdagavond bij elkaar van 20:00 - 23:00 uur.ZWEMMEN


07 Februari 2015 door Jens
Afgelopen vrijdag zijn we met de RSA gaan zwemmen bij de vennen.
Het was weer gezellig.

Spannende RSA avond

07 Februari 2014 door Jens

De Bruggen-Tester
Door Tom:

De RSA was op 7 feb. 2014 weer druk bezig. Op deze avond bouwden ze bruggen. De groep werd in twee delen verdeeld en daarna moest er een brug gebouwd worden over 5 tegels. De brug moest echter alleen bestaan uit rietjes en plakband. De twee groepen waren net zo enthousiast als de esta's, dit hoort ook bij het programma: het esta programma. De twee bruggen bleken allebei erg sterk, maar de brug van het team van beau bleek toch het beste. Het team gebruikte erg veel driehoeken om de brug extra sterk te maken, en dit bleek effectiever dan enorm veel plakband gebruiken (de tactiek van de groep van anke). Na het programma heeft de brug een ereplek verdiend aan het plafond van het rsa lokaal.

Pizza bakken

04 November 2013 door Jens

Ook de RSA mocht de pizza-oven van de pivos een keer proberen,
Van een pizza bacon tot een pizza Calzone. Het was leuk en vooral ook lekker.

EXXPLORAXXION

20 Oktober 2013 door Jens

4,5,6 Oktober hadden we in Ommen een Landelijk Weekendje met ongeveer 1300 Explorers.
Hier naast een Sfeer impressie van het weekend:

Film Marathon2013

18 Maart 2013 door Jens

Check de Poster ->

Iedereen is welkom om even een film mee te kijken!

Neem wel zelf je drinken en eten mee.
Tot Vrijdag

RSA regelt de kerstviering 2010

26 November 2010 door Dimmy

hoi

Dit jaar is de RSA aan de beurt voor het organiseren van de kerstviering!!
Er zal net als vorig jaar een kampvuur zijn met daarbij de trekking maar wat het programma wordt is nog een verrassing!!

tot ziens bij de kerstviering!! vergeet je lootjes niet mee te nemen!

RSA verzorgt groot kampvuur op de kerstviering!

24 December 2007 door Marian

Een groot aantal RSA-leden kwamen afgelopen zaterdag naar scouting. Om te helpen bij de kerstviering. Natuurlijk was het maken van een kampvuur en het bouwen van een kerstboom een zeer mooie taak voor de RSA. Alleen Sophia kleedde zich om als kerstengel en hielp de kerstman.
Bedankt voor jullie hulp allemaal! Jullie inzet was TOP!

Express Peking Weekendje was groot succes!

21 December 2007 door Marian

De Rsa ging op weekendje, jawel express peking. Dit betekent dat we peking expres deden maar dan omgedraaid. Zo werd de aankomsttijd s`ochtends bepalend voor de uitslag, en begonnen we daarna aan een lekker diner: milde tandoori a la Marjolein.
De teams waren allang bekend, en we gingen terug in de tijd. De opdracht was om in Oosterhout te komen, zonder te liften met vreemden. Dit lukte het groepje van Etienne, Roy en Jorn zeer snel. Daar aangekomen moesten ze geld verdienen met een straattheater-act. Er was een actie om de dongense nar de winter door te helpen en met Roy een dansje te doen, en stelde Martijn zich beschikbaar als levend hobbelpaard.
Daarna werd er vertrokken naar Breda. De groepen bleken de smaak te pakken te hebben want ze kwamen sneller aan dan de organisatie. In Breda werden er nog wat opdrachten uitgevoerd met sinterklaas. En werden de helium balonnen zeer grappig gebruikt, he Etienne?
Daarna moesten ze door naar het beginpunt, dit was een postcode en huisnummer. Ga dan maar zoeken, na een tijdje (terwijl Ralf ,met hoge nood, wc-papier zocht) kwamen ze dan aan bij de verkeerde scouting groep in Oosterhout. Maar daar werden ze warm onthaald en op de goede weg gewezen. Uitgehongerd begonnen we aan het ontbijt. Het ochtend programma bestond uit de lama`s en een gigantisch kampvuur. Ondertussen speelde Sophie het in Dongen klaar om 1e te worden op het songfestival. En breidde Marjolein haar woordenschat uit met fruitsoorten.
Na een korte nachtrust, begonnen we vol frisse tegenzin aan de chili con carne (pieter wie bedacht dat ook al weer?), Jamie vond het zo sneu voor de rest als er niet genoeg was, dat hij zijn chili aan ons over liet.
Daarna zijn we moe maar voldaan, aan het opruimen begonnen (hoe lang zal dit de volgende keer duren, jongens kunnen ook wc`s schoonmaken hoor).
Het was een erg leuk en geslaagd eerste weekendje van de RSA!!

Volg ons via Facebook!

Leiding worden?