Naar Home...
Naar Bevers...
Naar Esta's...
Naar Scouts...
Naar R.S.A....
Naar Jopi's...
Naar Pivo's...
Naar Stam...
Naar Leiding...

De stam draait 1 keer in de maand vanaf 20:00 uur.Hoe gastvrij is Dongen?


06 Juni 2010 door [CREATED_BY_PERSON]
Met de Stam hebben we de gastvrijheid van Dongen getest...
Uitslag: Erg gastvrij!

Met drie teams bestaande uit een cameraman/vrouw, een geluidsman/vrouw, een presentator en een visagiste zijn we zaterdagavond in Dongen op zoek gegaan naar de echte Dongense gastvrijheid. Niet iedereen was thuis of deed open, maar minst gastvrij was toch wel de niet nader te noemen snackbar die na de vraag over de gastvrijheid en het geven van een paar ijsjes toch nog wilde afrekenen?? Haha, zullen we dan maar denken.

Over het algemeen gingen alle deuren voor ons open en werden we getrakteerd op een drankje. Een van de groepjes trok veel bekijks toen ze op een verjaardag een ei wilden bakken en de geluidsman van een ander groepje koos voor een verfrissende duik in de zwemvijver van een wel heel gastvrij gezin...

Weer een leuke avond, Dongen Bedankt!

Stamdag Aquabest

05 April 2010 door [CREATED_BY_PERSON]

Kratje stapelen (wel 20 hoog), boogschieten, de Jacobsladder, de pamperpaal, allemaal uitdagende activiteiten voor onze stamleden...

Bekijk de foto's:
www.picasaweb.google.nl/marceldongen/StamAquabest

BONTE AVOND

18 Juli 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Na het IKEA weekend, spelletjes met de letter R, de GPS fietstocht, een weekendje Beekse Bergen en nog veel meer was de uitsmuiter van het seizoen 2008/2009 een heerlijke barbeque met een echte bonte avand vol improvisatie en maffigheid (zie foto). Voor volgend jaar staat ook alweer een geweldig programma te wachten...

STAM DARTS AVOND

22 Maart 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

In Cafe de Valk zag het groen en geel van de stamleden tijdens het darts tournooi van de Mollenstam. Het was een spannende en gezellige avond met prachtige prijzen voor alle winnaars.

Meer foto's: www.mijnalbum.nl/Album=O8BM6NXL

100% STAM Shirts

08 Februari 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

59% MOLLENLOL - 33% FEESTBEEST - 8% UNDERGROUND - 100% STAM
Wat krijg je als je 59% mollenlol optelt bij 33% feestbeest en 8% underground? 100% STAM!
Met deze flitsende limoengroene shirts voorzien van tweezijdige (Henk staat op de achterkant) St. Jozef blauwe opdruk is onze Mollenstam nog herkenbaarder geworden. Trek je shirt dus aan tijdens al onze activiteiten!!

Smaakvolle bierproefavond

08 Februari 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Proost!
Na een half jaar leuke programma's: lasergamen, spelletjes met de R, IKEA weekend etc. was het tijd om nieuwe dingen te bedenken voor komend half jaar. Met alle creatieve geesten in de stam was dat zo gebeurd en konden we snel verder naar het programma van de avond: Bierproeven...

In vier rondes (van fris en fruitige kriekjes tot en met stevige abdijbieren) hebben de stamleden kennisgemaakt met allerlei bieren. Met z'n allen rond de tafel hebben we flink gelachen om elkaar en om de soms wat raar smakende biertjes. Met geimproviseerde discolampen hebben we de avond swingend afgesloten.

(De Stam is voor volwassenen en de St. Jozef verstrekt geen alcohol aan kinderen onder de 16 jaar)

IKEA Weekend??

04 Januari 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Ja, een wild idee van onze stamleden! Tijdens een weekendje uit in Breda krijgen de leden de opdracht diverse scoutingspullen terug te vinden in de IKEA: een fluitketel, snijplank, tennisracket, etc. In de foto hierboven zie je de welbekende "Alf scoutingmok" naast de IKEA bekers hangen, terwijl de hele keuken al doorzocht is.

Ook zijn er punten te verdienen met het zoeken naar 100% IKEA labels. Het reguliere IKEA publiek stond soms verbaast te kijken hoe snel de stamleden alle kastjes van een keuken doorzochten, haha.
Na een vermoeiende middag met ook nog een potje levend IKEA stratego was het genieten van een heerlijke IKEA maaltijd naar keuze.

In het clubgebouw van de Albert Schweitzergroep hebben we de nacht doorgebracht. Voor de stappers onder ons begon die pas laat. Zondagochtend lekker een beetje uitslapen en een overheerlijk IKEA ontbijt met natuurlijk de IKEA QUIZ. Waar gaan we volgend jaar naartoe?