Naar Home...
Naar Bevers...
Naar Esta's...
Naar Scouts...
Naar R.S.A....
Naar Jopi's...
Naar Goms...
Naar Leiding...

De leiding bedenkt niet alleen leuke dingen voor de leden, zelf gaan ze ook regelmatig met elkaar op pad...

Scouting St Jozef verzorgt Koninklijke toiletten


02 April 2012 door [CREATED_BY_PERSON]
Tijdens het Oranjeparkfestival op 29 en 30 april verzorgd scouting St. Jozef weer de Koninklijke toiletten. Vorig jaar was dit en groot succes! Scouting krijgt hiervoor de helft van de opbrengst.
Kom dus plassen bij de Koninklijke toiletten en spek tegelijk ook onze kas!

Oktoberfest leiding en RSA Sehr Gut!

01 November 2010 door [CREATED_BY_PERSON]

Es wahr sehr toll! Leuk dat jullie er allemaal waren!

Hier staan de foto's:
picasaweb.google.com/marceldongen/OktoberfestOmdatHetKan

Lekkel gefeest!

25 Oktober 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Fe Li Nijs Pa Tie... oftewel: leuk feestje! Dat was het zeker met alle vrienden van Kees de Afhaalchinees. Lekker dansen op de muziek van onze DJ's, aan de bal hangen, bieltje dlinken of met stokjes een blootje flikandel eten in de Chinese eethoek.
Volgend jaar als de klok weer een uur achteruit gaat geven we weer een feest... genoeg tijd om weer een nieuw thema-ala-Jozef te bedenken...

Hike and Seek 2009

20 Maart 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Met een grote groep zijn we vrijdag 13 maart naar Ellertshaar in Drenthe getrokken om mee te doen aan een groot spel: Hike and Seek. In een gebied van 16 bij 16 kilometer waren 100 punten uitgezet waarlangs 60 groepjes hikers een eigen route mochten kiezen. Ieder punt was voorzien van een wachtwoord dat via een SMS-je doorgestuurdkon worden naar de spelleiding. Elk goed wachtrwoord leverde punten op en het groepje met de meeste punten wint het spel. Maar de hikers kunnen ook punten verliezen doordat ze onderweg door seekers op de foto worden gezet. Met die foto's verdienen de seekers punten. Totaal waren er ongeveer 30 seeker groepjes die voornamelijk in auto's, jeeps en landrovers door het gebied reden.

Het beste hikergroepje van de St. Jozef eindigde op de 12e plaats en heeft zo'n 50 kilometer afgelegd. Bij de seekers eindigden we 9e met zo'n 600km op de teller.
Meer info vind je op www.hikeandseek.nl

Gezellige nieuwjaarsreceptie

03 Januari 2009 door [CREATED_BY_PERSON]

Een heerlijk welkomstdrankje met suikerrandje!
Afgelopen vrijdagavond waren alle vrijwilligers van Scouitng St. Jozef uitgenodigd voor een gezellig hapje en drankje in het Wezelhonk. We gaan er weer een actief, creatief en gezellig jaar van maken met z'n allen...

Leiding leert wat bij op workshopavond

17 Februari 2008 door [CREATED_BY_PERSON]

Om de kennis en ervaring bij de leiding op peil te houden heeft de groepsbegeleiding afgelopen zaterdagavond een aantal workshops georganiseerd: EHBO, omgaan met moeilijke kinderen en kampvoorbereiding.

Na een zelf bij elkaar gezochte en zelf klaar gemaakte pastamaaltijd met vlaflip kon iedereen twee workshops naar keuze volgen. Maikel die zelf al jarenlang ervaring heeft met EHBO had allerlei tips over hoe te handelen als er een keer een ongelukje gebeurt. Marian wist de leiding van alles te vertellen over structuur tijdens een opkomst en had tips over hoe je om kunt gaan met de kinderen in je speltak. Esther en Sandra maakten aan de hand van een tijdlijn duidelijk dat er bij de voorbereiding van het zomerkamp heel veel dingen komen kijken.

PISA - PASTA - PARTY!

21 December 2007 door [CREATED_BY_PERSON]

Op ons Italiaans feest wemelde het dit jaar van de pizzabakkers, maffiabazen en gemaskerde dames! Extraatje dit jaar was een spetterendoptreden van The Traveling Moon Whistlers uit Gilze. DJ Koen had de smaak ook goed te pakken, net na tienen werd de eerste polonaise al gelopen!
Groot voordeel van ons feest is de klok die die nacht een uur achteruit gaat: Lekker een uur langer uitslapen! Tot volgend jaar!